Le-p (2)
ISTORIJSKI DAN

Leskovac je danas prisustvovao velelepnom otvaranju novog stadiona. Prvi utisci o stadionu su očaravajući, a brojnu leskovačku publiku igrači Dubočice nagradili su pobedom i lepom igrom.

U meč su ušli igrači Dubočice nervozno i kao rezultat domaći su primili go iz slobodnog udarca u 5. minutu meča. Strelac je bio Čolić. Na krilima odličnih “Vukova”, koji su na početku meča sjajnu koreografiju posvetili Radošu Ceroviću, Leskovčani su počeli da igraju bolje i agresivnije. Belić je u 29. minutu doneo izjednačenje, efektnim golom sa nekih 17, 18 metara. Do kraja poluvremena su naši momci propustili jednu stopostotnu šansu, kada je Tasić šutirao preko gola sa manje od 10 metara.

I onda, kakav početak drugog dela. Stefan Djurić dobija loptu od Stevanovića na levom krilu, protura loptu kroz noge protivničkom beku, dribla još dvojicu i postiže prelep gol u stilu Edena Azara, za erupciju nekoliko hiljada oduševljenih navijača. Do kraja je domaći tim uglavnom uspeo da stane na loptu i čuva rezultat. Možemo izdvojiti šansu Novosađana u 80. minutu preko Vlalukina, kada je odlično reagovao golman Kojić. Na kraju istorijski dan za Leskovac i Srbiju, istorijska pobeda za Dubočicu.

Dubočica 2, RFK Novi Sad 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *